Verkoopbegeleiding van onroerend goed

Op het eerste gezicht lijkt het allemaal zo eenvoudig om een woning, bedrijfspand of bouwkavel te verkopen. Wanneer er verder gekeken wordt komen er toch nog zeer veel specifieke zaken om de hoek kijken die van toepassing zijn of invloed kunnen hebben op de verkoop. Bij alle zaken die van invloed zijn op de verkoop kunnen onze vaardigheden en deskundige kennis een rol spelen om de verkoop goed te laten verlopen.

De makelaars van Kerff Onroerend Goed zijn mensen-mensen en kijken samen met u naar de manier van verkoop die het beste bij uw situatie past. Het verkopen van onroerend goed is en blijft maat werk. De makelaars van Kerff Onroerend Goed maken gebruik van een bottom-up tactiek bij het opmaken van een verkoopstrategie en promotiecampagne die het beste bij uw situatie past. Kerff Onroerend Goed kiest voor een vaste vergoeding bij het starten met de verkoop en een vaste vergoeding bij het afronden van de verkoop. Vanuit deze basis zijn er oneindig veel mogelijkheden om de verkoopstrategie en promotiecampagne uit te breiden, denk hierbij bijvoorbeeld aan een verkoopstylist die uw woning optimaal kan inrichten voor de verkoop of een architect die een schets voor een verbouwplan kan maken dat kan worden aangeboden aan potentiële kopers om uw woning of bedrijfspand nog aantrekkelijker te maken voor de verkoop. Dit zijn enkele voorbeelden van het scala aan mogelijkheden om een unieke en op maat gemaakt verkoopstrategie te bepalen die het beste bij uw situatie past. Door gebruik te maken van een bottom-up tactiek bij het opmaken van een verkoopstrategie en promotiecampagne worden onnodige kosten voorkomen en betaald u alleen voor de diensten die u ook echt gebruikt.

Tot de basis van de promotiecampagne behoren een verkoopbord, aantrekkelijke verkoopbrochures, presentatie op ons kantoor en presentatie op internet zowel op onze eigen website en Facebook-pagina als op Woonplein Limburg, Jaap, Huislijn en vele anderen. Wij begeleiden potentiële kopers bij een bezichtiging. Wij informeren en onderhandelen met de potentiële kopers en of diens makelaar. Wij adviseren u bij de onderhandelingen over de verkoop en bij het nemen van de juiste beslissingen hierin. Wanneer wij samen met u en de potentiële kopers tot een overeenkomst komen stellen wij een vakkundig en professioneel voorlopige koopovereenkomst op. Wanneer de voorlopige koopovereenkomst ondertekent is door alle partijen zorgen wij voor de begeleiding van de verkoper en koper tot aan het passeren van de akte bij de notaris.

Soms komt het voor dat er meer tijd nodig is om uw onroerend goed te verkopen. Ook dan blijft Kerff Onroerend Goed maatwerk bieden om de verkoop te begeleiden, wij blijven advies geven en samen met u onze inspanningen evalueren. Waar nodig passen we de gekozen strategie aan zodat de verkoop uiteindelijk alsnog een succes wordt.

Wij nodigen u graag uit om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek zonder verdere verplichtingen om de mogelijkheden van verkoop met u te bespreken.