Algemene informatie

Bij Kerff Onroerend Goed staat de cliënt centraal. Het kopen en verkopen van onroerend goed gaat gepaard met emoties. U betrekt uw nieuwe woning, u neemt afscheid van uw oude woning om over te gaan naar een nieuwe woning, u begeeft zich als jonge starter op de woningmarkt en bent op zoek naar uw eerste koopwoning, als startend ondernemer bent u op zoek naar uw eerste bedrijfspand of als doorgewinterde zelfstandige wilt u uw bedrijfspand verkopen om uit te breiden naar een groter toekomstgericht bedrijfsgebouw. Kortom Onroerend goed en emoties zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden.

De makelaars van Kerff Onroerend Goed hechten veel waarden aan het contact met de cliënt, per slot van rekening gaat het om het (t)huis, het bedrijf en de toekomst van de cliënt. Hierbij staan openheid, eerlijkheid en een persoonlijke aanpak centraal. Iedereen heeft specifieke wensen en ideeën over zijn of haar woning of bedrijfspand, zo heeft ook iedereen zijn eigen wensen als het gaat om het kopen of verkopen van onroerend goed. Hier spelen de makelaars van Kerff Onroerend Goed op in door voor iedere cliënt een strategie en promotiecampagne op maat te maken. De mogelijkheden reiken zover als de creativiteit en fantasie van u zelf en de makelaars van Kerff Onroerend Goed samen gaan wij kijken welke mogelijkheden er bij u passen.

Kerff is een familiebedrijf dat al sinds 1985 actief is op de financiële markt. Door verschillende diensten aan te bieden kunnen wij u een zo’n compleet mogelijk advies geven over uw financiële situatie. Onroerend goed is een van de financiële aspecten waarover wij een uitgebreid en deskundig advies kunnen geven. Wij nemen graag alle tijd voor u.