Aankoopbegeleiding van onroerend goed

Bij het verkopen van een woning wordt er vaak aan een makelaar gedacht. Bij het aankopen van een woning kan het ook verstandig zijn om gebruik te maken van een makelaar. Wanneer u uw droomwoning heeft gevonden kan het door uw enthousiasme vaak lastig zijn om te onderhandelen over de koopsom van de woning, ook kleine of grote gebreken worden kunnen over het hoofd worden gezien. De makelaars van Kerff Onroerend Goed kunnen u begeleiden bij de aankoop van uw droomwoning. Door de vaardigheden en deskundige kennis van Kerff Onroerend Goed zorgen wij ervoor dat de aankoop van uw woning succesvol en zorgeloos verloopt.
Bij de aankoop van uw woning kunnen de makelaars van Kerff Onroerend Goed u begeleiden bij de bezichtigingen van de woning, wij kijken naar de milieuaspecten, bestemmingsplannen en bouwkundige gebreken van de woning. Op wens kunnen wij een bouwkundig rapport en/of een taxatie van de woning laten opstellen. Wij geven een professioneel onderbouwd advies over de prijs- kwaliteitsverhouding van de woning. Wij treden in overleg met u op als onderhandelaar en kunnen namens u een bod uitbrengen. Als afsluiting begeleiden wij het aankooptraject van het tekenen van de akte tot en met de oplevering van de woning zodat u zich zorgeloos kunt richten op uw nieuwe thuis.
Wij nodigen u graag uit om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek zonder verdere verplichtingen om de mogelijkheden met u te bespreken.